De nieuwste Partyscene Magazine ligt nu in de winkel

Thomas Keulemans | 27 juni 2016
magazines

Vol trots presenteren we de tweede editie van Partyscene Magazine van 2016. Waarschijnlijk was het je al opgevallen: Clublife Magazine en Partyscene.nl horen bij elkaar! Als je via internet naar clublifemagazine.nl surft, kom je sinds kort automatisch terecht op partyscene.nl en nu heeft ook het magazine een naamswijziging ondergaan. Voor het eerst vind je ons hier nu ook onder de naam Partyscene Magazine. Wel zo handig, toch?

Interviews

Ook in deze editie bieden hebben we weer hele vette interviews met de populairste dj's uit de scene. Zo vind je in deze editie een uitgebreid interview met Carl Cox, een van dj's die al het langst (mee)draait en dit jaar voor het laatst te zien zal zijn in de Space op Ibiza. Verder spreken we o.a met Sick Individuals, Moksi en Markus Schulz, blikken we terug met RAM en zijn we in de studio van Tony Junior.

Verdieping en achtergrond

Naast interviews mag je ook een flink aantal achtergrondverhalen verwachten. Zo nemen we de EDM-scene van vandaag de dag onder de loep, staat Future House als stroming in de schijnwerpers en brengen we je een buitenlandse festivals special. Bovendien nemen we een kijkje in de gay partyscene. 

...maar er is meer!

Dat is nog lang niet alles! Uiteraard lees je weer van alles en nog wat dat met feestjes te maken heeft: fashion, gear en gadgets & lifestyle. Natuurlijk bevat deze editie ook partyreports van de beste feesten, een uitgebreide party-agenda en de beste tracks van dit moment. 

Reden genoeg om Partyscene Magazine snel in huis te halen! Veel leesplezier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws