Deadmau5 in 2017 een eigen residency op BBC Radio 1 

Mark Hofman | 8 december 2016
algemeen

Als het op radioshows en podcasts aankomt, zijn we in de dance behoorlijk verwend. Of het nu gaat om Heldeep Radio of Hardwell On Air, we hebben gewoon niets te klagen. Wie ook niks te klagen hebben zijn luisteraars van BBC Radio 1, die worden regelmatig voorzien van toffe podcasts met grote artiesten. Waar Eric Prydz inmiddels z'n vaste show al heeft, komt deadmau5 zich daar in 2017 ook bij aansluiten. 

Deadmau5 krijgt eigen residency op BBC Radio 1 

BBC Radio 1 is een soort hoofdkwartier van de dance geworden. Van de Residency show tot aan de Essentiel Mix, het station biedt dance een mooi en groot podium. BBC tekent ieder jaar verschillende artiesten bij het station, die een show van maar liefst twee uur geven en vrij zin in wat ze doen. Dit jaar zagen we Oliver Heldens en Steve Angello deze taak op zich nemen, maar volgend jaar wordt het hele andere koek. 

Niemand minder dan deadmau5 heeft vanaf 2017 een eigen Residency Show op BBC Radio 1 en dat doet hij niet alleen. Zo zijn o.a. ook Metrik, Eats Everything, Kolsch en Will Atkinson te horen tijdens de twee uur durende shows. 

De shows zullen vanaf 2017 te horen zijn op BBC Radio 1! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws