Ontroerend! Autistische Noah (8) maakt dj-droom waar

Ivo Mollemans | 3 januari 2017
algemeen

Het komt steeds vaker voor dat jonge personen doorbreken als dj, maar het komt zelden voor dat een achtjarige net zo’n sterke passie heeft voor iets als Noah Johnson. Het jongetje heeft een zware vorm van autisme, maar dat houdt hem niet tegen om zijn droom achterna te gaan.

Noah begint aan zijn droom

Kortgeleden was hij tekeningen aan het maken van zijn favoriete dj’s in actie. Zijn moeder besloot om de tekeningen te delen met de manager van de Aston Manor-nachtclub waar zij werkt. De manager kon de passie van Noah wel waarderen en er werd voor gezorgd dat hij de club binnen mocht. Dit ging in samenwerking met de politie aangezien acht jaar wettelijk gezien veel te jong is om een club binnen te mogen.

LEES OOK: WiSH komt met nieuw concept: Wintersportfestival Holy Mountain

Ook de dj’s van de club waren enthousiast over Noah. Ze haalden hem het podium op tijdens een reguliere vrijdagavond en het jochie mocht daar een track afspelen. Ook het publiek reageerde enthousiast op de komst van Noah.

‘I get people my age who want to learn how to DJ and whatnot, but never an 8-year-old child with that passion already, so it was really cool.’

‘Everyone was cheering for me, and they were happy.’

Later kreeg Noah ook nog eens zijn eigen apparatuur mee naar huis om te kunnen oefenen. Hij heeft zelfs al nagedacht over een naam en die luidt ‘DJ Illuminati Pieces’.

De website 'King5' legde alles vast en een video van Noah's nacht in de club is hier te zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws