Rapper spoelt 1.000 dollar door het toilet 

Mark Hofman | 21 februari 2017
algemeen

Het leven van een succesvolle rapper is hartstikke leuk, maar de weg er naar toe is een moeilijke. Zeker nu we internet en social media hebben, is het steeds moeilijker om echt uit te blinken tussen je concurrenten. Rapper Scotty Laflare heeft dit hoogstwaarschijnlijk ook doorgehad en plaatste een maffe video op Instagram. Een video waarop te zien is dat de Californische rapper zo'n 1.000 dollar door de plee spoelt. 

Rapper spoelt 1.000 dollar door het toilet 

De Californische rapper Scotty Laflare zette eerder deze week een video op Instagram. In de video was te zien dat de twintigjarige, zonder enige goede reden, 1.000 dollar door de plee spoelde. Op de achtergrond van het filmpje is zijn track 'Carlton' te horen, een promotiestuntje dus. Maar wel ééntje waarbij en aardig wat geld weggegooid wordt en dat is zonde. Dat vinden niet alleen wij, maar ook critici uit de rapscene zijn het niet eens met de actie. Dat geld had hij veel beter aan een goed doel kunnen geven. 

 

👀👀

A post shared by Scotty Laflare (@scottylaflare) on

Een knotsgekke actie welke ervoor zorgt dat veel mensen onder de video reageren met het feit dat het nepgeld zou zijn. Maar wat maakt het uit? Of het nu echt geld of nep geld is, deze man heeft de aandacht die hij wilde hebben. En daar moet je hem toch enige credit voor geven. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws