Veel Nederlanders in de line-up van Ultra Europe!

Pieter Hiemstra | 17 mei 2017
algemeen

Ultra Europe heeft een deel van zijn line-up bekendgemaakt. Veel Nederlanders staan op het Kroatische festival dat plaatsvindt van 14 t/m 16 juli zoals Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack. 

Veel Nederlandse namen

De organisatie maakte deze week de volledige line-up bekend. En het is een prima lijst! Veel grote Nederlandse namen staan op de lijst zoals Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, W&W, Jay Hardway en Julian Jordan. Volgens de organisatie worden binnenkort meer namen bekendgemaakt. 

Rechtszaak

Deze week bleek dat UMF Miami in een rechtszaak is verwikkeld met Ultra Europe. Volgens Ultra Europe bezitten de Amerikanen niet de (volledige) rechten van zijn festival. Het festival verwijt UMF Miami dat ze het festival in Europa niet wilden promoten in de Verenigde Staten. Lees hier meer daarover

Oorsprong Ultra Music Festival

Ultra Festival komt oorspronkelijk uit Miami dat zijn eerste editie beleefde in 1999. Het dankt zijn naam aan het legendarische album 'Ultra' van Depeche Mode. Sindsdien waaierde het festival uit over de hele wereld met Ultra Festivals in 23 landen. De Europese editie wordt sinds 2013 gehouden in het zonovergoten Split, gelegen aan de azuurblauwe zee van Kroatië.

Ultra Europe wordt deze zomer weer legendarisch. Check de aftermovie van vorig jaar hieronder! 

Lees ook: Beleef Ultra Music Festival door de ogen van de politie in Miami
Lees ook: Ultra Music Festival lanceert nu al tickets voor jubileum

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws