Slushii met spoed opgenomen in ziekenhuis Parijs

Freek Minderman | 26 juli 2017
algemeen

OWSLA getekende Slushii heeft nog maar even geleden zijn debuutalbum aangekondigd met bijbehorende 'Out Of Light Tour', maar is gisteren met wat minder plezant nieuws in de media gekomen. De door Marshmello en Moe Shalizi ontdekte DJ is namelijk opgenomen in het ziekenhuis tijdens zijn verblijf in Parijs. 

Slushii is een bekende naam in de electronische dans scene, waar hij heel snel gestegen is naar de status van headliner op festivals. Zijn kleurrijke imago en positieve vibes maken de man een graaggeziene gast op social media van andere DJ's. Onlangs heeft hij aangekondigd zijn debuutalbum binnen slechts twee weken te releasen en daarbij een hele mooie tour te doen. Het album en de tour gaan 'Out of Light' heten en komen samen met zijn herkenbare 'monster in een beker' visuals. 

Gisteren kondigde Slushii echter aan dat hij was opgenomen in het ziekenhuis te Parijs. Hij had namelijk last van zijn blinde darm en deze moest zo snel mogelijk verwijderd worden. We hopen dat hij snel weer beter wordt en weer het podium op kan. Get well, Slushii! 

Bekijk de aankondiging van zijn album tour hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws