Fake medicijnreclame hint naar nieuw album van Eminem

Ivo Mollemans | 1 november 2017
algemeen

Beeld via Revival.

Na een tijd afwezig te zijn geweest lijkt Eminem weer helemaal terug te komen. Eerder al deed hij een anti-Trump freestyle die wereldwijd viraal ging met behulp van een fake reclame voor een medicijn worden nu hints weggegeven over een comeback album.

Eminem komt wellicht met nieuw album

Het medicijn waar reclame voor gemaakt zou worden heet ‘Revival’ en dit zou weleens de titel van het nieuwe album kunnen zijn. Ook is er een complete website online gezet over het product, maar op die site worden veel hints en verwijzingen gedaan naar songteksten en titels van nummers van Eminem. Zo is de slogan van ‘Revive’ ‘Seize the moment’ en dat zou een duidelijk verwijzing kunnen zijn naar ‘Sing for the moment’. Wat de bedoeling van het medicijn precies is wordt niet echt duidelijk, maar het moet de oplossing zijn voor een ziekte die helemaal niet bestaat en verzonnen is voor de campagne. Ook wordt het geadverteerd als een middel dat als muziek voor je oren is.

LEES OOK: Hardwell gaat kopje onder met SpongeBob SquarePants

 

Look what arrived at the Shady offices today! @Yelawolf TRIAL BY FIRE comes out this Friday 10/27! #cdbaby

Een bericht gedeeld door Paul Rosenberg (@rosenberg) op

Er is nog niet bevestigd door Eminem of zijn team dat het daadwerkelijk een marketingstrategie is van de rapper, maar het zou zeker niet de eerste keer zijn dat er zoiets gedaan wordt. Voor zijn album ‘Relapse’ in 2009 werd er een site voor een nep rehabilitatie centrum gemaakt genaamd Popsomp Hills. Onderaan de website van Revival staat in het klein ook nog eens de zin 'Manufactured by Popsomp'. Als dit geen doorslaggevende hint is dan weten wij het ook niet meer.

De website van Revival is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws