4 bruiloftstips voor DJ Tiësto

Mark IJsendoorn | 4 december 2017
algemeen

Beeld: Instagram/@Tiesto

Zo Tijs, je hebt je vriendin ten huwelijk gevraagd, en dus is het tijd om de bruiloft te plannen. Maar wat voor soort bruiloft ga je voor kiezen? Hier zijn een paar tips voor je, geïnspireerd op de bruiloften van andere bekende dj’s.

Zin in traditioneel?

Niet alle dj-sterren hoeven een bizarre bruiloft te hebben waarbij ze weer in het middelpunt van de belangstelling staan. Dj/huisvader Armin van Buuren koos bijvoorbeeld voor traditioneel. Zwart pak, witte jurk, een kerkje, een oldtimer, je kent het wel. Maar aan RTL Boulevard kon Armin niet ontkomen.

Vlammenwerpers zijn essentieel

Maar een traditionele bruiloft lijkt ons niet echt iets voor Tijs ‘jong van geest’ Verwest. Dus daarom stellen wij voor: vlammenwerpers. Deze en andere inspirerende ideeën kun je halen uit de spetterende bruiloft van Deadmau5. De Canadese superster trouwde dit jaar met zijn vriendin Kelly Fedoni. Joel Thomas Zimmerman hield na de ceremonie een poolparty met muisvormige hapjes, een jochie van zijn eigen label als wedding-dj en flink wat vlammenwerpers.

De geheime bruiloft

Blijf je liever uit beeld van de pers? Dan kun je ook heel makkelijk in het geheim trouwen, zoals Steve Aoki deed met zijn liefje Tiernan Cowling. Zij trouwden in 2015 op Hawaii met een bescheiden en intiem feestje.

The Chainsmokers als wedding band

The Chainsmokers zijn een uitstekende wedding band. Niet alleen kunnen ze je gasten in beweging zetten met een dikke dj-set, als het moet zingen ze hun eigen nummers zelfs live. Super!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws