Zo scoor je een vakantieliefde!

Partyscene Redactie | 2 februari 2018
algemeen

Bij vakanties horen natuurlijk vakantieliefdes. Maar wat is nu de beste tactiek om er eentje te scoren? In de nieuwste afleveringen op GOGO tv beantwoorden Reisreporters Stefan de Vries en Ika Berman deze en andere belangrijke levensvragen voor je, vanaf het mooie Zakynthos. Van foute openingszinnen, jezelf laten in smeren met zonnebrand tot als sexy jonge Baywatch-god uit het water komen lopen, Stefan en Ika proberen het allemaal!

GOGO tv

GOGO tv is het YouTube kanaal van GOGO Jongerenreizen. Twee keer per week wordt er een nieuwe video gepost van de Reisreporters, Concentrate op vakantie of een andere vette video. Zo houden ze jou op de hoogte van alles dat hot en happening is op de leukste feestbestemmingen als Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunny Beach, Chersonissos en Zakynthos dus!

Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos is hot. Hier krijg jij hoe dan ook een warm welkom want de zon draait er overuren, de hagelwitte stranden nodigen uit om maximaal te chillen en het strakblauw/turquoise water vraagt om een duik. Als je geluk hebt komt de bekendste eilandbewoner, de Caretta Caretta schildpad, ook nog eventjes hallo zeggen tijdens het snorkelen. (Of “Kalimera” op zijn Grieks).

Maar er is meer! Je kunt op Zakynthos namelijk ook flinke moves maken in de club. Partyplace Laganas heeft een oneindig lange Barstreet met veel disco's, kroegen en eettentjes. Helemaal los op Zakynthos dus! 

Boek nu met €50 korting per persoon

Wil jij ook naar Zakynthos? Alleen dit weekend krijg je bij GOGO nog €50 korting per persoon op de leukste vakanties naar dit prachtige Griekse eiland! Check www.gogo.nl/summerdeals.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws