De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Partyscene Redactie | 22 december 2017
lifestyle

In de nieuwste video op GOGO tv nemen Reisreporters Stefan de Vries en Moïse Trustfull je mee naar Albufeira. Albufeira ken je natuurlijk van de stralende zon, azuurblauwe zee, avontuurlijke activiteiten en geweldige feesten. Maar ook van de geweldig mooie baaitjes en de oneindig lange zandstranden. Geen betere plek om je roes uit te slapen!

In dit Destination Report nemen Stefan en Moïse je mee naar de bekende stranden Praia dos Pescadores (Fisherman’s Beach) in Oud-Albufeira, Praia da Oura (Golden Beach) in Nieuw Albufeira en naar het wat meer verstopte Praia dos Aveiros.
Benieuwd wat je hier allemaal kunt doen naast chillen in de zon? Wat dacht je van wateractiviteiten, spelen op de roltrap of Stefan een full body black mask geven! Top idee, Moïse 😉

Bekijk de nieuwste video op GOGO tv: youtube.com/user/GOGOjongerenreizen

Iets minder massaal?

Naast bekende top bestemmingen als Albufeira, Lloret de Mar, Mallorca en Chersonissos en Sunny Beach, heeft GOGO nog veel meer upcoming pareltjes in het aanbod. Wat dacht je van:

Novalja
Het prachtige Kroatië heeft een te gekke zomer voor jou klaarliggen. Novalja is by far de populairste jongerenbestemming door het fan-tas-tis-che uitgaansleven op Zrće Beach! Ready voor een Ibiza-like party vakantie, maar dan goedkoper?

St. Julians
De strakblauwe zee, de prachtige omgeving, de leuke terrasjes en de vette activiteiten voorzien elke dag van het ultieme vakantiegevoel. En natuurlijk valt er ook genoeg te feesten in St. Julians! In Paceville liggen alle kroegen en clubs bij elkaar. Party on!

Kos-Stad
Op Kos beleef je de perfecte combinatie tussen zon, zee, strand en party. Op de Barstreet is het iedere avond één groot feest. De felblauwe zee en het mooie strand van Kos maken het ultieme vakantieplaatje compleet.

En GOGO heeft een leuke actie. Boek jij jouw vakantie met de kerst op 24, 25 of 26 december, dan krijg je een NIKKEI Action Cam ter waarde van €119 cadeau!

Check het leukste aanbod naar alle vakantiepareltjes op GOGO.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws