De komende drie jaar zullen maar liefst 8 X-Men-films worden uitgebracht

Stijn van Beers | 7 maart 2018
algemeen

X-Men

X-Men-fans opgelet, jullie kunnen smullen de komende drie jaar, want er komen maar liefst acht films uit in deze periode. Onlangs verkreeg Disney de rechten en het vermogen van Twentieth Century Fox, maar gelukkig heeft dit geen invloed op de productie van de X-Men-films. Volgens de huidige plannen zullen er dit jaar twee films uitkomen, in 2019 drie en in 2020 drie.

Lees ook: Vind het festival wat het beste bij jou past

X-Men-films in 2018

Dit jaar worden er dus twee films verwacht, namelijk het lang verwachte Deadpool-vervolg (Deadpool 2) op 18 mei, en ‘X-Men: Dark Phoenix’ op 2 november. Ook is voor Deadpool 2 al bevestigd dat X-Force-personage Domino een rol zal gaan spelen, maar hoe of wat is nog niet bekend.

X-Men pakt door in 2019-2020

Gelukkig blijven de filmmakers niet stil zitten, in tegendeel zelfs! In deze twee jaar worden maar liefst zes films verwacht. In 2019 zullen ‘The New Mutants’, ‘Gambit’ en ‘X-Force’ uitgebracht worden, en in 2020 wordt een Doctor Doom-film verwacht, een Kitty Pryde spin-off en een film over de Silver Surfer. Niet niks, zoveel producties in zo’n korte periode. We zullen geduldig af moeten wachten wat X-Men ons de komende jaren zal gaan brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws