The Suicide Club: Rotterdam is een nachtclub rijker

Jordi Smit | 24 september 2018
algemeen

Het nachtleven van Rotterdam sluit met de komst van The Suicide Club (TSC) steeds meer aan bij dat van New York, Londen en Berlijn. De nieuwe club is een plek in het nachtleven dat de  diversiteit van de stad omarmt en respecteert. Een plek voor vrije geesten: internationaal, nieuwsgierig en open minded. Een club waar zij, hij of een mix daarvan thuis zijn. Waar muziek uit hokjes wordt gehaald en waar spannende entertainment alle ruimte krijgt. Een plek op grote hoogte: letterlijk en figuurlijk. Dat is The Suicide Club. De nieuwste nachtclub van Rotterdam.

The Suicide Club

Vanaf 5 oktober gaat het gloednieuwe nachtprogramma van de club op de bovenste verdieping van het iconische Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein in het centrum van Rotterdam van start. TSC is vanaf dan ook in de nachten van donderdag tot en met zondag geopend. Nieuwe concepten als Unplugged, BLACK en TSC Invites beleven de komende maanden hun debuut en lopen door tot en met maart 2019. De muziekprogrammering, grotendeels in handen van creatief directeur Cin Kiota, is eclectisch en progressief. TSC gaat als nachtclub samenwerken met internationale mediapartners als Boiler Room en Ibiza Global Radio.

Rotterdam wordt vaak vergeleken met New York. TSC draagt daar met dit nieuwe totaalconcept (want ook een restaurant, cocktailbar en rooftop) en sfeer flink aan bij. Die sfeer laat zich het best omschrijven als urban, internationaal, progressief en multicultureel. Verwacht gender diversity, extravagant entertainment en open minded people.

Roeland Flierman van The Suicide Club: 'Deze sfeer vind je al een tijdje in wereldsteden als New York en Berlijn. Ook in Nederland groeit de groep van mensen die bij het uitgaan meer wil dan een loods met monotone muziek.”'Een nacht bij TSC moet prikkelen en uitdagen. Het uitzicht en de locatie doen de rest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws