(Kan)ye West borderlinet er weer eens lekker op los: 'politiek misbruikt'

Partyscene Redactie | 31 oktober 2018
algemeen

via GIPHY

Vermoeiende rapper is nu plots weer Trump-fanboy af...

Hij maakt nog steeds platen, ontwerpt spuuglelijke sneakers en doet Kim K. Maar Kanye (of Ye) is tegenwoordig vooral bekend van zijn richtingloos en onbegrijpelijk rechts gebrabbel op social media en daarbuiten.

Zo at de Golddigger-rapper de laatste tijd we erg uit de hand van Donald Trump. West droeg zelfs het beroemde rode petje en ging met vrouwlief Kim op bezoek bij de sinaasappeloranje president van de USA. Daarnaast toeterde de borderliner allerlei andere politiek (in)correcte zaken, waaronder over de zogenaamde 'Blexit'-shirts die zwarte kiezers weg zouden moeten lokken bij de Democraten.

Stinkende zaakjes

Nu miept ons aller Ye dat ie politiek is misbruikt (toe maar) voor allerlei stinkende zaakjes, waaronder de strijd tussen de Republikeinen en de Democraten. West op roddesite TMZ: 'Ik heb Candace Owens, de initiatiefneemster, voorgesteld aan de personen die het logo zouden ontwerpen, maar die wilden hun naam er verder niet aan verbinden. Toen heeft ze mijn naam gebruikt om bekendheid te genereren. Ik wilde helemaal niet geassocieerd worden met Blexit en heb er dan ook niets mee te maken.'

Ik ben gewoon gebruikt

Ye: 'Mijn ogen zijn nu geopend en ik realiseer me nu dat ik gewoon gebruikt ben. Ik neem afstand van de politiek en ga me volledig focussen op mijn creativiteit. Ik wil mijn familie, vrienden en andere dierbaren bedanken voor hun steun. Zij geloven in mijn echte idealen en in mijn visie op een betere wereld.'

via GIPHY

Vermoeiend. Waarschijnlijk morgen in het nieuws: 'Kanye wil Putin opvolgen' of 'Ye West ziet zichzelf als incarnatie van Jezus Christus'. Kappen nou, meid!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws