Nieuwe schoenen van Yeezy zorgen voor kamperende klanten

Ivo Mollemans | 14 februari 2017
lifestyle

Op 11 februari kwamen de nieuwste schoenen van Kanye West in de winkel te liggen en dat trok veel aandacht van sneakerfans. De samenwerking van Kanye met Adidas bleek een succesformule en inmiddels is Yeezy een van de meest gewilde sneakermerken ter wereld. De nieuwste Yeezy Boost 350 V2 werden op 11 februari in de UK beschikbaar en een aantal personen hadden er een hoop voor over om deze schoenen te kunnen bemachtigen.

De Yeezy Boost 350 V2 zijn gewild

De Boost 350 V2 zijn niet overal te koop. Sterker nog er is maar een winkel in heel de UK die de schoenen in het assortiment had. Hierdoor stonden er al vanaf dinsdag 7 februari een aantal fans voor de winkel om ervoor te zorgen dat ze verzekerd waren van een paar van deze schoenen. De winkel die de eer kreeg om de schoenen als enigste te verkopen was een schoenenwinkel in Nottingham genaamd 18montrose.

LEES OOK: Supervet! Deze schoenen beschikken over LED-schermen

De sneakers gingen per paar voor een prijs van 150 pond over de toonbank. Toch zijn de schoenen voor een aantal mensen veel meer waard dan dat. De groep die voor de deur stond te wachten heeft aan The Nottingham Post verteld dat ze in totaal al 1500 pond hadden gespendeerd aan reis- en hotelkosten. Ze wisselden elkaar dan ook af tijdens het wachten om er zeker van te zijn dat ze deze schoenen niet zouden mislopen. Een van hen heeft inmiddels al meer dan 300 paar verschillende sneakers in huis en deze schoenen konden ook niet missen in zijn collecties.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws