Donald Trump gaat het podium op met trap track als achtergrondmuziek

Ivo Mollemans | 14 november 2019
algemeen

Bij sommige sporten is het gebruikelijk dat er achtergrondmuziek is als een sporter aan een wedstrijd begint. Donald Trump is geen sporter, maar toch had ook hij achtergrondmuziek toen hij afgelopen juli een speech ging houden bij een Turning Point USA evenement.

LEES OOK: Rapper Drake start cannabislijn

Trap track als anthem van Trump

En dat was niet zomaar achtergrondmuziek. De trap track ‘Thoughts’ van LOUD werd daar namelijk voor gebruikt. Of de producer daar zelf zo blij mee is, is nog maar de vraag. Toen de video verscheen twijfelde deze namelijk om juridische stappen te ondernemen en in een statement liet hij weten niet per se fan te zijn van Trump.

"It was the last place I'd expect to see it being used. I’m not a fan of [Trump] ... I would much prefer Obama to use it," he said, despite being "not really into politics.”

Het publiek dat bij de speech aanwezig was kon het in elk geval wel waarderen. De speech werd gehouden als onderdeel van een TPUSA Teen Student Action Summit. Dit is een evenement waarbij verschillende sprekers met conservatieve politieke overtuigingen studenten willen inspireren over hun conservatieve politieke standpunten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪This entrance by Trump is absolutely out of this world ‬

Een bericht gedeeld door Barstool News Network (@barstoolnewsnet) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws