Het beste kerstcadeau voor slechte verliezers

Arlaine van Huffelen | 1 december 2020
algemeen

1917 × 1338

Iedereen kent wel iemand die niet tegen zijn of haar verlies kan. Wil je die persoon nou toch een kans geven om wel een keer met Monopoly te winnen, dan is dit is het spel waarmee dat kan gebeuren. Monopoly komt met een nieuwe editie: Monopoly voor slechte verliezers.

Monopoly is misschien wel het bekendste gezelschapsspel wat er is. En er is weer een nieuwe variant op het spel bedacht. Met deze Monopoly-editie zijn de regels net even anders en is het doel van het spel verliezen. De rollen worden omgedraaid: het is tijd dat de verliezers er met de winst vandoor gaan.

Verliezen is winnen

Dus hoe win je in deze editie? Onthoud te allen tijde: verliezen is winnen.  Met dit spel is het omgekeerde wereld. Alles wat je normaal gesproken niet moet doen, moet je nu dus wel doen. 

De Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn er niet meer om je te nekken, maar helpen je juist. Het is de bedoeling dat je huur betaalt, de gevangenis in moet en bankroet gaat. Juist hierdoor kom je dichterbij de winst. En mocht je nou toch op het punt staan van faillissement, verlies de hoop nog niet. Je kan sterk terugkomen met de grote Mr.Monopoly pion, deze komt met veel voordelen. 

Speel dus op je slechts, of zoals op de doos staat beschreven: ‘Laat je hoofd niet hangen, zet het ze betaalt!'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws