dj Madskillz

Partyscene Redactie | 14 juni 2007
blogs

Als producer maakte hij al klassiekers in 1990, maar sinds het einde van de vorige eeuw kennen we hem als dj Madskillz, die met zijn latin beats with a twist het hele jaar door de zomer in zijn bol heeft. Zijn nieuwe blog gaat over de lows van high heels.

Hakken


dj MadskillzVrouwen en hakken; ik vind het een mooie combinatie. En dan heb ik het wel over de schoenen, en niet over het ‘gabberdansje’. Van mij mogen ze bijna overal gedragen worden, van Albert Heijn tot de slaapkamer, het is mij allemaal best. Je hoort mij niet klagen en al helemaal niet over wat een ander aan wil trekken, dat moet iedereen lekker voor zichzelf weten.

Alleen de laatste tijd bespeur ik een trend waar ik toch echt niet vrolijk van word, en helemaal als dj niet. Vanaf de parkeerplaats tot aan de duinrand ziet het er nog aardig uit en draai ik me ook nog wel ‘s een paar keer om. Maar daarna wordt het een drama. De helling naar beneden is al tricky, maar daarna krijgen we het balanceren op de houten looppaden met al die richeltjes. Het ziet er soms heel ongelukkig uit.

Ik heb het over hakken op het strand.

Killer HeelsBuiten dat het er ongelukkig uit kan zien, kleven er nog twee nadelen aan. Er lopen genoeg mensen, zoals ik, die dat ultieme strandgevoel willen ervaren op blote voeten.
Enig idee hoe het voelt om dan een hak in je voet geprikt te krijgen? Van dansen op een strandfeestje komt ook niet veel terecht met hakken aan. Het precies blijven staan op de houten latten van de loopplank zonder er tussen te zakken en in het zand terecht te komen, zorgt ervoor dat, behalve een lichte beweging in heup of hoofd, er van dansen weinig terecht komt. Een feestje op het strand ziet er dan al snel uit als een ‘staande receptie’ en dit terwijl de dames nou juist de sfeermakers zijn, die je vaak als eerste op de dansvloer ziet.

Festivals vallen hier natuurlijk ook onder. Wie herinnert zich niet de taferelen aan het eind van Dance Valley of Mysteryland, waarbij half aangeschoten of moe gedanste dames zich in het donker, door de modder en op hun hakken een weg naar de uitgang probeerden te banen? Hilarisch!


De meeste dames die er op kunnen lopen, zien er fantastisch uit op die dingen, maar laten we één ding afspreken: niet meer op het strand!

p.s. Voor de mannen en vrouwen met juist een fetisch voor natte of misbruikte schoenen?! (WTF!) : Bij het zoeken naar bijpassend foto kwam ik de volgende website tegen http://www.wethighheels.com/

Hakverbod

check:

www.djmadskillz1.hyves.nl

www.myspace.com/djmadskillz1

 www.djmadskillz.com

http://geenhakkenophetstrand.hyves.nl/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws