Weekly Win week 39

Karlijn Theeuwen | 26 september 2014
daily feature


Voortaan worden op vrijdag om negen uur alle nieuwe win acties uitgelicht! Wil je in één oogopslag kunnen zien welke vette win acties en nieuwe feesten toegevoegd zijn? Houd dan voortaan op vrijdag om negen uur onze sociale media kanalen en website in de gaten!

Panama Night Club @ ADE

Panama Night Club in Amsterdam gaat los tijdens het Amsterdam Dance Event. Iedere dag kun je heerlijk vertoeven in de club en op zaterdag is er zelfs een daytime special. Voor al deze feesten mag Clublife Magazine tickets weggeven. Hoe vet is dat?! Dus als jij lekker los wilt gaan op ADE in Panama Night Club, zorg er dan voor dat je jouw gegevens achter laat op www.clublifemagazine.nl/tickets !

Panama @ ADE

Dolly Surround @ ADE

Een andere nieuwe win actie voor een feest tijdens het Amsterdam Dance Event is Dolly Surround, wat gehouden wordt in Disco Dolly. Op 15 oktober zal Disco Dolly's eigen resident Elias Mazian  samen met Alexander Nut, het hoofd van Eglo Records, Disco Dolly overnemen en zorgen voor een vette kick-off van het ADE.

Dolly Surround @ ADE

Luminosity presents: Paul van Dyk en Paul Oakenfold

Luminosity is trots om twee van de grootste trance-artiesten te mogen ontvangen. Samen met Paul van Dyk en Paul Oakenfold vieren ze Luminosity's haar zevende verjaardag in de Westerunie, Amsterdam. Twee zalen vol met de lekkerste trance moet een geslaagde avond worden. Koop je ticket snel of meld je hier aan. Dit evenement gaat uitverkopen!

Luminosity

Thunderground

Ben jij een lover van Freestyle en vind jij Eindhoven ook 'de gekste'? Dan is Thunderground hét ideale feest voor jou. Op 8 november zal de Effenaar voor de tweede keer overgenomen worden door Thunderground. Samen met namen als Darkraver, Dr Rude en Panic kun jij Eindhoven helemaal op haar kop zetten! Scoor je tickets hier.

Thunderground

Beatloverz

De slogan van Beatloverz dit jaar is 'Escape from Reality'. Een heerlijk thema waarbij loskomen van de realiteit hoog in het vaandel staat. 8 november, Ahoy Rotterdam en duizenden partygangers. Klinkt als een recept dat niet fout kan gaan! Beatloverz neemt jou als fan van de beste house mee naar een avond vol knallende muziek! Wij mogen voor dit vette feest tickets weggeven. Laat hier je gegevens achter!

Beatloverz

We Are Electric

Het Klokgebouw in Eindhoven is een super vette locatie en deze wordt nog gaver tijdens We Are Electric op 15 november. De organisatie van We Are Electric doet er alles aan om jou een best mogelijke avond te geven en daarom stelt ze voor Clublife Magazine tickets beschikbaar. Niet zomaar tickets, maar VIP tickets! Laat dus snel hier je gegevens achter en maak kans op deze vette prijs!

We Are Electric

Sander van Doorn: MEET & GREET

Altijd al de grootheid Sander van Doorn in het echt willen ontmoeten en hem al je vragen willen stellen? Clublife Magazine maakt dit mogelijk! Sanders label, Doorn Records, heeft op de eerste dag van het Amsterdam Dance Event een label avond en Sander heeft tijd om even te kletsen met een gelukkige fan! Ook jij kunt kans maken op deze prijs! Check hier de Facebook post!

Sander van Doorn

Transmission

Clublife Magazine gaat internationaal! Ook dit jaar wordt het grootste indoor dance event van Centraal Europa, Transmission, gehouden in Praag! Op 25 oktober zal de O2 Arena weer vol zitten met duizenden uitgelaten feestgangers! Wij hebben de eer om voor dit event tickets weg te geven! Deze win je gemakkelijk hier. P.s. reis en verblijf zitten er niet bij inbegrepen ;)

Transmission

Q-Base CD

Vorige week gaven we er via Facebook al eentje weg, maar we hebben twee gesigneerde Q-Base CD's! Wil jij kans maken op het laatste prachtexemplaar met de handtekeningen van Geck-o, Max Enforcer, This is Hardcore, Destest & Trasher ? Zorg dan dat je de deze post retweet en Clublife Magazine volgt op Twitter!

Q-Base CD

McAfee

McAfee heeft net zoals vorig jaar weer een lijst met daarin de Most Dangerous Celebrities uit Nederland. Het kan natuurlijk, dat tijdens het zoeken naar muziek op het internet, je op een website komt met virussen of je een download aanklikt met spyware. McAfee is daar goed tegen op gewassen en wil jou er ook bewust van maken! Wij bij Clublife Magazine zijn erg benieuwd. Wie denk jij dat er dit jaar op de nummer 1 van de lijst staat? De winnaar wint een ontzettend dikke prijs. Namelijk twee VIP tickets plus een dinner voor het Amsterdam Music Festival! Nummer twee en drie winnen een pakket LiveSafe van McAfee. Wil jij graag winnen? Laat dan je mening hier achter!

McAfee

We hebben natuurlijk ook weer mensen blij gemaakt met prijzen! Zo won Jeffrey de nieuwe Q-Base CD, hebben we tickets weggeven voor Frontliner- on the go, Quest4Trance, Klamme Handjes, Contra & Flirterz. Reden genoeg dus om de acties van Clublife Magazine in de gaten te houden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws