Weekly Win week 45

Karlijn Theeuwen | 7 november 2014
daily feature


We zijn er weer met de Weekly Win van week 45! Lees snel verder om te zien welke vette win acties we toegevoegd hebben!

I AM HARDWELL - United We Are

Het is jullie vast niet ontgaan, maar Hardwell zal op 23 & 24 januari zijn concerttour starten in het Ziggo Dome in Amsterdam. Wij bij Clublife Magazine verwennen onze bezoekers graag en hebben gastenlijst plaatsen voor jullie beschikbaar gesteld voor de stijf uitverkochte show op 24 januari. Check hier wat je moet doen!

UNITEDWEARE-POSTER

 

Philips M1X-DJ t.w.v €399

Dit is wel een ontzettende gave giveaway! We geven een Philips M1X-DJ weg t.w.v. €399 ! Je kunt heerlijk je muziek mixen en deze direct aan je vrienden laten horen door de ingebouwde speakers. De M1X-DJ is gemaakt in samenwerking met Armin van Buuren dus kwaliteit is een zekerheid! Nog even een note, de Ipad Air 2 krijg je er helaas niet bij. Maak hier kans!

M1X-DJ

HARDdefinition - The Battle

15 november gaat het los in Zwolle bij HARDdefinition! Dr.Rude en Bass-D gaan het tegen elkaar opnemen, de ultieme freestyle battle! Hierbij zijn? Laat je gegevens hier achter!HARDdefinition

 

The Future of Hard

Deze editie zal helemaal in het teken staan van RAW en zo ook de line-up! Met de bekende Warface als kopstuk en ook Adrenalize zal er deze editie bij zijn. Ik hoor je al denken - dat is toch niet raw -, maar niet is minder waar! Speciaal voor The Future of Hard gaat hij namelijk een exclusieve raw showcase ten gehore brengen! Tickets win je bij Clublife Magazine!

Future of Hard

MegaWatt Festival

Megawatt Festival 2014! Het grootste indoor festival van Noord-Oost Nederland in de maand december! Vier area's met House, Hardstyle, Techno en Freestyle. Voor iedereen dus wat wils. Klik op de link voor tickets!

MegaWatt

Voyeur

Go Big or Go Home’ is het motto van de organisatie achter Voyeur. Het belooft een avond vol house en entertainment te worden. Vanuit het Amsterdamse nachtleven rechtstreeks richting de Heineken Music Hall. House op z’n grootst dus. Check!

Voyeur

 

Time Warp

Tijdens de koude winterdagen kun jij je op 6 december lekker warm dansen bij Time Warp in de Jaarbeurs Utrecht! We houden het kort, tickets win je hier!

Time Warp

Showtek Goodiebag #3

De allerlaatste Showtek goodiebag geven we weg via ons Instagram kanaal! Denk jij alles te weten van Showtek en wil je wel een goodiebag winnen? Check ons Instagram kanaal en volg Clublife Magazine!

Showtek Goodiebag

Lucky!

Leila won het Armin pakket! Ook winnen? Houd onze website en social media-kanalen in de gaten!

Leila

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws