Partyoverzicht: 13 en 14 september

Peter Güldenpfennig | 12 september 2013
events


Komend weekend zijn er genoeg feesten door heel Nederland. Ook zijn er nog een paar festivals die het festivalseizoen af gaan sluiten. Wij hebben een selectie gemaakt van feesten waar je sowieso bij moet zijn op vrijdag en zaterdag.

Vrijdag 13 september

Ondanks dat het vrijdag de 13e is zijn er genoeg feesten te beleven. Om te beginnen is er op vrijdagavond een festival in Spaarnwoude. Summerlove Festival 2013 laat de bezoeker genieten van progressive house van o.a. Bassjackers en Billy the Kit.

In dezelfde nacht vinden er in Amsterdam twee feesten plaats. Ten eerste host de man achter de grote hit 'Ringo' een nacht in Trouw Amsterdam. We hebben het natuurlijk over Joris Voorn. Hij zal de hele nacht door het publiek vermaken met zijn deep- en tech-house beats.

Een stukje verder het centrum in kan je in club Escape los gaan op progressive house. Headliners deze nacht is Dannic waarmee deze derde editie van Premier Affair weer een succes beloofd te worden na twee zeer succesvolle edities met Dyro en Sandro Silva als headliners.

In Rotterdam kunnen de echte techno-liefhebbers zich begeven naar de bunker naast het treinstation, Perron. Hier zal het label Klockworks de avond hosten. Grote namen zoals Ben Klock en DVS1 zullen ervoor zorgen dat iedereen zich tot laat in de nacht kan vermaken.

 Zaterdag 14 september

Met nog een beetje kans op mooi weer in half september hebben verschillende organisaties buitenfeesten opgezet. Wij hebben er drie geselecteerd die de moeite waard zijn om naartoe te gaan.

festivalTen eerste is er in Amersfoort het jaarlijkse 'Into the Woods' festival. Dit creatieve en intieme festival heeft dit jaar meer ruimte gemaakt voor verschillende soorten van elektronische muziek.

In Zwolle kun je op drie verschillende stages helemaal los gaan op progressive- en electrohouse, hiphop, dubstep en techno. Namen als Sidney Samson, Quintino, Yellow Claw en The Advent maken Zwolle overdag behoorlijk aantrekkelijk om naar af te reizen.

Vandaag kun je ook een beachparty meepakken in Bloemendaal. Ferry Corsten komt hier samen met Cosmic Gate en Jacob van Hage trance, electro en progressive tunes de speakers uitblazen.

Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon de club in te gaan deze nacht. In Rotterdam wordt namelijk in de Maassilo de volgende editie van Mysterious gehouden. Het succesvolle concept heeft verschillende areas en biedt veel verschillende soorten house aan.

Helemaal in het zuiden is dit weekend nog een speciaal festival. Het festivalterrein is namelijk het drielandenpunt in Vaals. Het festival is verdeeld over twee dagen. Per dag kun je er terecht voor verschillende muziekstijlen. Zo is zaterdag vooral gefocust op progressive, electro en hardstyle en is zondag gericht op tech-house, deep-house en techno.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws