Party report: ADE - Nicky Romero and Friends

Peter Güldenpfennig | 17 oktober 2013
events


Wat: Nicky Romero, ADE
Waar:
Melkweg, Amsterdam
Wanneer: 16 oktober 2013
Reporter: Gloria van Breukelen

ADE is los!

Het weekend is weer aangebroken. Het lange weekend waar de Amsterdammers, maar ook alle partygangers elders uit het land, weer een jaar naar uit hebben gekeken: Amsterdam staat op zijn kop voor het Amsterdam Dance Event!

Wij kozen tijdens de eerste avond voor de Melkweg, waar niemand minder dan Nicky Romero het podium kwam rocken. Maar naast Nicky stonden er nog enkele noemenswaardige artiesten op het programma. Denk aan ‘Animal’ Martin Garrix en TV Noise.

 

Uitverkocht, dus druk

Protocool

We hadden er weer zin in en we waren overduidelijk niet de enige, want de rij voor de deur reikte zich bijna tot het Leidseplein. Dat werd dus wachten. Toen we uiteindelijk binnen waren, werd al gauw duidelijk dat dit wachten ook gold voor bijvoorbeeld het halen van je drankje. Dus haalden wij ons natje liever in de tweede zaal. Door het openen van twee zalen was het publiek goed verdeeld. In de eerste zaal trapte het jonge talent Martin Garrix af, die later werd opgevolgd door John Dhalback en, stiekem toch mijn favoriet van de avond, Don Diablo. Had je zin in net iets meer beuk erin? Dan was de tweede zaal, met dj’s als Blasterjaxx, Cash Cash en TV Noise, misschien meer jouwding.

Don Diablo


Nicky Romero

Het was tijd voor de hoofdact, de tweede area stroomde leeg en de hoofdzaal ontpopte zich direct tot een zwetende massa mensen met een temperatuur vergelijkbaar met de sauna. Dat Nicky populair is, mag duidelijk zijn. Over hem wordt overigens gespeculeerd dat hij aankomende vrijdag in de top 10 van de DJ Mag top 100 staat. Het was dan ook een logisch gevolg dat de Melkweg helemaal was uitverkocht deze avond. Nicky maakte onze verwachtingen, en zo te horen ook van de rest van het publiek, helemaal waar. Het ging los! Mensen sprongen op en neer, aan de sfeer kon het niet gelegen hebben vanavond. Waar het ook niet aan kon liggen, waren de special guests van deze avond. Nicky kreeg bezoek door niemand minder dan dj Tiësto en Fedde le Grand.

Het duo Dimitri Vegas en Like Mike sloten het feest waardig af en daarna liep de avond helaas ten einde. Maar niet getreurd, dit was nog maar het begin. De echte diehards dansen vanavond, vrijdag, zaterdag en zondag nog lekker door op het ADE. Check hier waar je bij moet zijn!

ADE

De Melkweg

Nicky Romero, maar ook de Melkweg heeft inmiddels mijn hart gestolen. De Nederlandse dj kwam op deze locatie volledig tot zijn recht. Mooie en ruime zalen, wat tevens ook geldt voor het rokershok. Door de ruime en schone rokersgelegenheid werd er in de zalen door niemand gerookt, tot grote blijdschap van de niet-rokers. Ook op het sanitair (gratis) en garderobe was niets aan te merken. Al met al een zeer geslaagde avond en een goed begin van het ADE!

[tabs tab1="Plus" tab2="Min"]

[tab id=1]

  • Muziek
  • Sfeer
  • Twee zalen
  • Rokersruimte

[/tab]

[tab id=2]

  • Warmte
  • Lange rij voor de ingang en drinken

[/tab]
[/tabs]

(Foto: Phuong-Anh Do)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws