Tickets Dancefair 2015 in de voorverkoop

Eveline Meijer | 4 november 2014
events


De tickets voor Dancefair 2015 zijn in de voorverkoop. Eind februari is Dancefair in de Jaarbeurs Utrecht. Ook zijn er een aantal dingen aan deze beurs veranderd, naar aanleiding van enquêtes en polls onder de bezoekers.

Dit jaar zijn er minder kaarten te koop voor Dancefair. Voorgaande jaren was het volgens de organisatie met name op de zaterdag net iets te druk. De kaarten zijn sinds deze week in de voorverkoop.

Aanpassingen

Op beide dagen van de Dancefair is een netwerkmoment in de Polar, waar je contacten kunt leggen met mensen uit de industrie. Ook zijn de onderwerpen van de seminairs en workshops nog verder uitgediept. Zo worden er een aantal workshops over hetzelfde onderwerp op gemiddeld en hoger niveau worden gegeven. De workshops gaan onder andere over Marketing, mixen en mastering.

Tijdens de Dancefair wordt er gear verkocht en tijdens de 2015 editie is dit nog meer dan voorgaande jaren. Niet alleen nieuwe apparatuur is daar beschikbaar, maar ook zijn er hoge kortingen op oudere collecties.

Nieuwe area

Tijdens Dancefair 2015 is er een compleet nieuwe area: The Underground. Dit is een grote zaal gericht op techno, house, deep-house en tech-house. Hierbij wordt er gefocust op onderwerpen waar liefhebbers van deze genres van zullen genieten. Ook is hier een Underground Demodrop te vinden en een netwerkmoment voor like minded producers, dj's en industrie.

Dancefair 2015

Wat: Dancefair 2015
Wanneer: 21 en 22 februari 2015
Waar: Jaarbeurs Utrecht
De tickets zijn nu in de voorverkoop en kosten €39,- per dag. Voor kaarten voor beide dagen betaal je €59. Tickets zijn op de website van Dancefair te koop.
Wil je alles weten over Dancefair? Check dan ook ons Dancefair 2014 dossier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws