Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 29 april 2015
events


Ben je alweer over je kater van Kingsday heen? Mooi! Want het is bijna 5 mei en dat betekent feesten tot je er bij neervalt! Natuurlijk zijn er allerlei vette feesten op deze dag en misschien kom je ons daar wel tegen.

Mumbai Color Festival

Je vrijheid vieren met kleur, dat zien we graag! Op het Mumbai Color Festival kun je elkaar onder gooien met kleurpoeder onder het genot van heerlijke beats. Yannic gaat erheen en ziet je er graag zo kleurig mogelijk!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/aVG2PYUuEdI

Vrijland Festival

In Amsterdam wordt de vrijheid gevierd onder het genot van de vetste house en techno! Onder meer Benny Rodrigues, Sandrien en Lucy komen je vermaken met de meest feestelijke beats, dus daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

Dance4Liberation

Dansen voor de vrijheid, dat doen wij graag. Zeker als dat met dj's als Ummet Ozcan, Bassjackers en Alvaro kan! 5 mei zie je hen en vele anderen de vetste muziek maken om de vrijheid te vieren en dat wil je echt niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/6JfPmky2lT0

Het Amsterdams Verbond

Het Amsterdamse nachtleven verenigd zich op 5 mei om samen onze vrijheid te vieren. Dat belooft een keihard feest te worden en de line-ups liegen er ook niet om. Onder meer Tom Trago, The Flexican, Julien Simmons en Kris Kross zie je deze nacht op de vetste locaties! Denise gaat deze nacht helemaal los en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws