Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 20 mei 2015
events


Dit weekend zijn er festivals waar je u tegen zegt. Meer dan honderd dj's op één festival, spelen met kleurtjes na een stuk hardlopen, het hardste feest van het oosten, het staat allemaal voor je klaar dit weekend. Dit zijn de vetste feesten van de komende dagen!

Color Run Shine Tour

Een feestje bouwen, een heel stuk hardlopen en genieten van allerlei kleuren, dat is Color Run. Na vijf kilometer te hebben gerend, gehuppeld of gedanst, barst het feest los met de vetste dj's! Anna gaat ervan genieten en hoopt dat je met haar mee rent, danst of huppelt!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/3ZW-lLHbB5c

Fantasy Island Festival

Zaterdag barst er weer een geweldig feest los tijdens Fantasy Island! Met zes stages en dj's als Brennan Heart, Angerfist, B-Front, Ophidian, Crypsis en Ruffneck belooft dit een keiharde party te worden. Dennis en Steven gaan ervan genieten en zien je er graag!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/EG-5mGGNFV4

Extrema Outdoor

Extrema Outdoor staat gelijk aan een keiharde party en dit weekend vindt deze plaats in België! Onder andere Alan Fitzpatrick, Dave Clarke en SecondCity zorgen voor de vetste beats en daar gaan wij zeker van genieten. Zien we je daar?

Check voor alle info onze party agenda!

Rave The City

Dit weekend gaan we raven in Zoetermeer! Onder meer Partyraiser, Darkraver en Neophyte komen een feestje bouwen en daar wil je absoluut bij zijn!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/MKauiIxBEpg

Promised Land Festival

Meer dan honderd dj's in één weekend, daar zeggen wij wel 'ja' tegen! Dit weekend barst Promised Land Festival los en dat is precies wat je beloofd wordt! Onder meer Alvaro, Ran-D, The Darkraver en Paul Elstak komen jou vermaken op deze dagen en daar wil je zeker bij zijn!

Check voor alle info onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws