Protocol Recordings komt met speciale stages voor de die hard-fans

Martijn Bastianen | 11 april 2016
events

Protocol Recordings komt met zijn eigen stages. Na de Miami Music Week had Protocol de smaak goed te pakken en kwam het platenlabel met ‘Get Connected’. Met dit concept staan ze al op Tomorrowland Brazil en Daydream in België deze maand.

Ode aan de fans

‘Get Connected’ is speciaal voor de loyale volgers van Protocol. Zo wil men de band tussen de fans en de Protocol-producers versterken. Op deze manier wil Protocol de fans wereldwijd tevreden houden. Zo is ‘Get Connected' terug te vinden op grote evenementen zoals Icon tijdens Miami Muisc Week. Daarnaast zijn ze ook te zien op Sziget Festival en later dit jaar tijdens ADE Melkweg. Er worden binnenkort nog veel meer locaties bekend gemaakt.

Talenten

Zo gaan er op deze stages vooral talenten draaien. Nu is dat eindelijk mogelijk met eigen stages. Producers zoals R3hab, Arno Cost, Thomas Gold, Volt & State en Deniz Koyu zijn terug te vinden op ‘Get Connected’. Ook is niemand minder dan Nicky Romero, een van de pioniers van Protocol, één van de dj’s op die lijst. Zo breidt Protocol zich gigantisch uit met deze stages op de grootste festivals wereldwijd.

Hieronder is nog een lijstje waar je kan zien wanneer ‘Get Connected’ op welke stage staat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws