Feesten op de set van Game of Thrones

Mark Hofman | 20 april 2016
events

We zijn helemaal gek van muziek, altijd in voor een goed feestje en een goede serie op z'n tijd kan ook geen kwaad, maar wat nou als je al deze dingen zou kunnen combineren? Met het nieuwe festival MOGA gaan we naar Marokko en gaan we helemaal los op de set van Game of Thrones.

Feesten op de set van Game of Thrones

We zitten in een mooi tijdperk wat festivals betreft, ze schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Er komen steeds meer feesten, steeds meer evenementen en -mocht je dat willen- is het mogelijk om elk weekend naar een festival te gaan. Een nieuw en origineel concept bedenken is daarom erg moeilijk, maar de organisatie van MOGA laat zien dat er nog genoeg te verzinnen valt. Het festival vind op 14 t/m 16 oktober plaats in Essaouira in Marokko, één van de filmlocaties van de populaire serie Game Of Thrones. Voor de serie vonden er opnames plaats in het havenstadje en daar kan je, als GOT-fan of niet, helemaal losgaan op je favoriete muziek.

Er is verder nog weinig bekend, maar we houden je op de hoogte. Met een beetje geluk staat dj Kristian Nairn op de line-up wat ontzettend tof zou zijn. De dj neemt, naast muziek, ook de rol van Hodor op zich, maar dat hoeven we de die-hard fans niet te vertellen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws