Amsterdam Dance Event komt met ADE Live

Wouter de Vink | 25 mei 2016
events

Amsterdam Dance Event - ADE Live

Het grootste evenement van Europa, genaamd Amsterdam Dance Event, heeft zojuist bekend gemaakt dat het een nieuw onderdeel lanceert: ADE Live. Twee dagen lang zullen er verschillende showcases plaatsvinden in de Melkweg, Paradiso en Sugar Factory. Dat belooft wat!

LEES OOK: ADE 2016 maakt eerste deel programma bekend

Het aantal live-acts neemt vandaag de dag flink toe en sommigen worden steeds uitgebreider en spectaculairder. In de voorgaande jaren werd het belang van zo’n liveshow al besproken, maar tijdens de aankomende editie krijgt dit spectrum dus een eigen onderdeel. Deze eerste editie van ADE Live zal gehouden worden op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Op deze dagen zullen verschillende talentvolle en opkomende dj’s hun kunsten gaan vertonen. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. De line-up wordt binnenkort onthult.

ADE Live: nieuw onderdeel op Amsterdam Dance Event

Langzaam aan begint Amsterdam Dance Event steeds meer vorm te krijgen. Zo kwam laatst het nieuws naar buiten dat het vijf dagen lang feest is met Amsterdam Music Festival en inmiddels zijn er al diverse onderdelen van het programma bekend. ADE zal plaatsvinden vanaf 19 oktober en eindigt op 23 oktober.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws