Tien jaar The Partysquad wordt gevierd

Rick Francissen | 13 augustus 2016
events

The Partysquad 10 years

Dj Jerry en MC Ruben oftewel The Partysquad is verantwoordelijk voor een handvol hits die heel Nederland mee kan blèren. De jongens zijn dit jaar tien jaar bezig en dat vieren ze op 23 september met een eigen feest in de Melkweg.

The Partysquad ook internationaal

Ondanks dat The Partysquad voornamelijk bekend is in Nederland doen ze het ook erg goed op internationaal gebied. Diplo liet hen op zijn eigen stage op Tomorrowland optreden en Steve Aoki is ook een groot fan als we de onderstaande YouTube video mogen geloven. Samenwerkingen hebben zij ook met de grootste in de scene gedaan. Zo hebben ze Major Lazer, Tommie Sunshine, Alvaro en Bassjackers op het lijstje staan.

Veel classics

Waar The Partysquad pas echt bekend van is zijn de Nederlandstalige tracks als ‘Helemaal Naar De Klote’, ‘Ik Ga Hard’, ‘Rampeneren’ en ‘Stuk’. Jerry en Ruben zullen dan ook samen met Adje, Ali B, Bokoesam, Cho, Darryl, Dio, Jayh, Michael Bryan, SBMG en Sjaak iedereen die de Melkweg binnenstapt op 23 september helemaal stuk maken met de vele hits die ze hebben gescoord. Tickets scoor je voor 18 euro via de website van de Melkweg.

Pum Pum

Met het jubileum feest op de planning zullen de heren ongetwijfeld druk bezig zijn. Gelukkig hebben ze ook nog tijd gehad om te werken aan nieuwe muziek. 'Pum Pum' is de nieuwste single die is uitgekomen op hun eigen label Rebel Yard Music via Spinnin’ Records. Met deze nieuwe track laat The Partysquad weer horen dat er nog steeds creativiteit over is na de afgelopen tien jaar.

Beeld via Rein Kooyman Photography​

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws