Timetable AMF bekend gemaakt        

Rick Francissen | 8 september 2016
events

AMF

Tegenwoordig staat ieder jaar een bezoek aan de Amsterdam ArenA tijdens Amsterdam Dance Event gelijk aan een bezoek aan een van de grootste dancefeesten van het gehele ADE. Je bent dan ook zowel op zaterdag 22 als zondag 23 oktober zeker van een waanzinnige line-up. De organisatie naast de line-up nu ook de timetable van AMF bekend gemaakt.

Geen keuzestress op AMF

Bij het bezoeken van AMF is het heel simpel wat betreft je muzikale beleving. Je loopt de ArenA in en je bent bij de stage waar je de rest van de dag zult blijven. Er zijn niet nog meer stages waar rond de tijd dat Hardwell staat te draaien ook Alesso in een andere zaal zijn beste tracks laat horen. Kortom, je hoeft dus niets te missen tijdens AMF.

Check hieronder in ieder geval hoe laat je aanwezig wil zijn om niets te hoeven missen. Jay Hardway draait bijvoorbeeld op de zaterdag al om 13:45. Ook is er nog steeds een timeslot beschikbaar voor de nieuwe nummer-1 dj van de wereld. Zoals Alda al eerder aangaf kan dit iedere dj zijn. Misschien staat Hardwell dus wel ineens een set van twee uur lang te draaien. Verder zijn er op beide dagen een grande finale oftewel een eindshow. Met de productie die we van AMF gewend zijn kan dit alleen maar een kwartier puur genieten betekenen.

LEES OOK: Welke nieuwe nummer-1 dj wordt er tijdens AMF gekroond?

Timetable AMF 2016

Beeld via AMF

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws