Brussel komt met lokale versie van het ADE

Rick Francissen | 5 oktober 2016
events

De Brussels Electronic Marathon (BEM) wordt een lokaal vergelijkbaar evenement als het Amsterdam Dance Event. Van 14 tot 16 oktober zal er in de hoofdstad van België veel gebeuren om de verscheidenheid en rijkdom van de Brusselse elektronische muziekwereld in de spotlight  te zetten.

Volledig lokaal

De organisatie van de BEM wil met meer dan 40 evenementen en ongeveer 100 artiesten uit Brussel laten zien dat de stad op gebied van elektronische muziek veel te bieden heeft. Er zijn dan ook meer dan 30 partijen die willen helpen met het unieke evenement. BEM laat weten dat er met de samenwerkingen tussen de verschillende partijen geschiedenis wordt geschreven in Brussel.

De BEM doet in het klein waar het ADE ooit allemaal om begonnen is. Netwerken, samenwerkingen starten, artiesten in de spotlights zetten en bovenal veel gezelligheid rondom de evenementen creëren. Op de BEM website zie je het gehele programma. Ook kun je met de interactieve kaart per locatie en dag zoeken wat zich wanneer en hoe laat afspeelt.

BEM Map

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws