The Chainsmokers komen volgend jaar naar Amsterdam

Ivo Mollemans | 15 oktober 2016
events

De gasten van The Chainsmokers weten hit na hit te scoren. De nummers ‘Closer’, ‘Don’t Let Me Down’ en nu ook hun nieuwste track ‘All We Know’ hoor je werkelijk overal langskomen en dit geeft aan dat ze met recht vaak bovenaan de hitlijsten staan.

LEES OOK: Spinnin Sessions aanwezig op ADE

Amsterdam

Volgende week al zullen The Chainsmokers naar Amsterdam komen om daar een uitverkocht Paradiso te verblijden met hun muziek. Dit evenement is dan ook onderdeel van het Amsterdam Dance Event. De show in 2017 zal in de Heineken Music Hall worden gehouden. Op 17 februari zullen zij de Heineken Music Hall, die tegen die tijd een naamsverandering naar ASAF Live heeft ondergaan, een avond lang vullen met de grootste hits en EDM tracks.

De kaartverkoop hiervoor start aanstaande dinsdag 18 oktober om 10.00 uur via de website van Ticketmaster. Wees dus maar snel met beslissen! Om de keuze makkelijker te maken hieronder nog even het nummer All We Know zodat je in elk geval weet wat je mist als je niet gaat.

The Chainsmokers

Het duo is Amerikaans en bestaat uit Drew Taggart en Alex Pall. In 2014 hadden ze hun grote doorbraak met de electro house single ‘#Selfie’.  Dit nummer werd zo immens populair dat ze hetzelfde jaar nog op de mainstage van Ultra Music Festival Miami mochten draaien. Naderhand zijn zo’n beetje alle tracks die ze uitbrachten directe successen geworden. Hun single Closer staat momenteel nog steeds op de 1e positie in de Billboard top 100 en dat is inmiddels al de 10e week dat ze deze positie mogen hebben.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws