ALDA kondigt geheimzinnige Unknown Festival aan

Rick Francissen | 9 november 2016
events

Unknown

Een geheimzinnig nieuw concept werd middels een YouTube video en posters met een wit vraagteken de wereld in gestuurd. Unknown Festival is het nieuwe feest wat ALDA presenteert en je op Tweede Kerstdag los laat breken van de dagelijkse werkelijkheid.

Unknown Festival zet jou in het midden

Unknown Festival krijgt in tegenstelling tot de reguliere feesten die we inmiddels kennen een andere indeling. Geen stage vooraan de zaal of in het midden, maar om je heen. ‘Vergelijk het met de zogenaamde klok-arena die te zien is in The Hunger Games filmreeks’, legt ALDA uit. Als bezoeker ben je het middelpunt van spectaculaire acts, optische illusies, tonnen confetti en verschillende stunts.

Hoe het festival er precies uit gaat zien en waar het gaat plaatsvinden wordt vrijdag 11 november om 10 uur bekend gemaakt. Wat voor nu bekend is, is dat het in ieder geval op maandag 26 december van 22 tot 6 uur zal plaatsvinden. Het heeft drie area’s bestaande uit Dance, Urban en Eclectic. Het event is gericht op 18+’ers terwijl ook bezoekers boven de 16 welkom zijn. Tickets zijn op vrijdag om 12 uur in de verkoop via de Unknown Festival website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws