Eerste headliner van Coachella is uitgelekt

Ivo Mollemans | 15 november 2016
events

Een van de grootste en populairste festivals ter wereld weet keer op keer de grootste namen naar Californië te halen om bezoekers een weekend te bezorgen dat ze niet snel zullen vergeten. Het festival in kwestie is Coachella en ook voor de editie van 2017 zijn de voorbereidingen in volle gang. Concepten worden bedacht, podia ontworpen en natuurlijk worden ook de artiesten al geboekt.

Zwijgplicht

Natuurlijk mag er geen enkele naam uitlekken voordat de line-up officieel bekend wordt gemaakt. Helaas is dit niet altijd mogelijk en ook nu is er weer een naam uitgelekt. De organisatie zal hier natuurlijk niet blij mee zijn, maar de bezoekers kunnen niet wachten totdat er namen naar buiten komen. De artiest waarvan deze keer bekend is geworden dat hij op Coachella te vinden zal zijn is DJ Snake.

LEES OOK: Kaskade komt naar Amsterdam

De fransman plaatste een foto op zijn Snapchat verhaal met de tekst ‘Coachella 2017’. Kort daarna verwijderde hij de foto weer uit zijn verhaal, maar toen was het helaas al te laat. Verschillende personen hebben een screenshot van de foto gemaakt en die circuleert nu dus rond het internet. Er kan met zekerheid gezegd worden dat DJ Snake zal draaien op het festival in April 2017.

Lijst met headliners van Coachella

Naast DJ Snake zijn er ook een aantal andere artiesten waarvan de kans groot is dat ze op Coachella zullen zijn. De website TravelGrom.com heeft een lijst gemaakt met artiesten die wellicht op het festival zullen staan. In deze lijst staan onder andere Justice, Nile Rodgers, Metallica, DJ Khaled en Beyoncé.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws