Curbi viert zijn 18e verjaardag in AIR Amsterdam

Rick Francissen | 15 november 2016
interviews

Curbi

Curbi is 18 geworden en zijn verjaardag viert hij graag in Amsterdam. Vrijdag 18 november treed hij samen met onder andere Lucas & Steve, Mike Williams en Pep & Rash op in club AIR Amsterdam. Wij konden Curbi nog wat vragen stellen voordat hij in Amsterdam is om zijn verjaardag te vieren.

Wij geven tickets weg voor dit speciale feest. Hiervoor ga je naar onze Facebook winactie. Like het bericht en tag met wie je op vrijdag 18 november naar AIR wilt gaan.

He Curby, allereerst gefeliciteerd! Tijdens ADE zei je bij de Spinnin’ pop-up store dat je ging optreden bij Vato Gonzalez en Lucas & Steve hun feesten. Hoe is dat gegaan?

Heeey thanks! Ja die shows waren super vet. Het hele ADE dit jaar ging eigenlijk erg goed, waar ik erg blij mee ben. Ik kijk nu erg uit naar wat er allemaal te gebeuren staat in het komende jaar.

Wat vond je het leukste aan de dagen die je hebt doorgebracht in Nederland?

Het weer! Haha, nee grapje, dit is bijna hetzelfde als in Engeland. Eerlijk gezegd vind ik de mensen in Nederland erg vriendelijk en relaxed. Daarbij is er niets beter dan Nederlands proberen te praten tegen iedereen.

Geweldig dat je jouw 18e verjaardag in Amsterdam wil vieren. Hoe is dit idee tot stand gekomen en waarom heb je voor club AIR gekozen?

Yeahh! Er gebeurt ontzettend veel in Nederland. Een aantal vrienden van me hadden mede daarom een vet idee, namelijk een eigen feestje organiseren. AIR is daarbij een van mijn favoriete clubs in Amsterdam. Misschien is het wel de beste haha! Een logische reden dus om hier mijn verjaardag te vieren.

We gaan er vanuit dat je jouw verjaardag in AIR op een speciale manier viert. Kun je hier iets over vertellen?

Sowieso heb ik echt een killer line-up. Al mijn Spinnin’vrienden zoals Jay Hardway, Mike Williams, Lucas & Steve en Pep & Rash zullen erbij zijn. Daarbij ga ik een vette b2b set draaien. Het mooiste blijft dat ik mijn verjaardag met al mijn fans kan vieren!

Gebeurd het regelmatig dat mensen jouw naam verwarren met het roze Nintendo figuur Kirby?

Hahaha nope, mensen hebben me wel gevraagd of het enige relevantie had met mijn naam. Het antwoord hierop is echter nee :P

Wat is jouw top 5 tracks van dit moment?

1. KSHMR & Tigerlily - Invisible Children

2. Pep & Rash - Echo (ft. Polina)

3. Martin Garrix & Florian Picasso - Make Up Your Mind 

4. Axwell /\ Ingrosso - Thinking About You 

5. Will K - Cafe Leche 

Je hoort ze bijna allemaal in mijn sets voorbij komen! :)

Bedankt voor je tijd en fijne verjaardag in AIR vrijdag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws