B-Front host eigen stage op Rebirth Festival

Wouter de Vink | 27 november 2016
events

B-Front host eigen stage op Rebirth Festival

DJ B-Front gaat een eigen stage hosten op Rebirth Festival. Dit werd in het weekend van Rebellion bekend gemaakt. Op de tweede dag van het evenement, waar traditiegetrouw het festivalseizoen wordt afgetrapt, zal de hardstyle dj samen met vrienden en collega's de programmering van de mainstage overnemen.

BEKIJK OOK: Dit was Hard Dance Event op ADE

Bezoekers van Rebellion kregen de primeur over de hosting. Voor de deur van de dansvloer stond namelijk een levensgrote banner van de roodharige meester. Check de foto hieronder! Hiermee krijgt de hosting op Rebirth Festival Day 2 dus een vervolg, nadat de Frequencerz er vorig jaar mee begonnen. Zo bakte het dj-duo onder andere hamburgers op de zondag en releaste het hun laatste album Medium Rare.

De mainstage van Rebirth Festival Day 2 wordt gehost door B-Front!

Voor B-Front is het zeker niet de eerste keer dat hij een eigen stage host. Bekende podia zoals die van Thrillogy had hij eerder al onder zijn hoede. De klapper op de vuurpijl was natuurlijk zijn eigen X-Qlusive van begin januari. Wie er dit jaar op de tweede dag van Rebirth Festival met B-Front komen draaien is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend of roodharigen gratis entree hiervoor krijgen... ;-)

Rebirth Festival wordt dit jaar op zaterdag 8 en zondag 9 april gehouden in het Brabantse Haaren. Meer info hierover volgt snel. Let's kick-off the festival season!

B-Front host eigen stage op Rebirth Festival

Cover photo via Facebook (De Tijdmachine)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws