Optreden van Flosstradamus draait uit op b2b-set van 12 dj’s

Ivo Mollemans | 29 november 2016
events

Een b2-set waarbij twee grote namen in dezelfde dj-booth te vinden zijn is al speciaal. Zo nu en dan zijn er feesten waarbij er drie dj’s tegelijk hun ding doen en héél af en toe zijn er uitschieters waarbij de halve club vol staat met dj’s. Een van die uitschieters vond de vorige week plaats bij een optreden van Flosstradamus in Toronto.

Flosstradamus on tour

Het trap-duo is momenteel bezig met hun Hi-Def Youth Tour waarmee ze verschillende locaties in Noord-Amerika aandoen. De artiesten die ze meebrengen zijn al noemenswaardig met onder andere Slushii en Thugli die erbij waren in Toronto. Het feest werd gehouden in club Hoxton en ook de organisatie wist niet dat er uiteindelijk zoveel grote namen tegelijkertijd in hun club te vinden zouden zijn.

LEES OOK: Stem Radical Redemption de Top 2000 in!

The Chainsmokers hadden dezelfde avond een optreden op iHeartRadio achter de kiezen en besloten om nog even langs te gaan bij hun vrienden in Hoxton. Zij waren niet de enige die dit een goed idee vonden, want ook Shaun Frank, Grandtheft en Keys n Krates kwamen langs om er één groot gekkenhuis van te maken. De bezoekers schenen het helemaal niet erg te vinden, want voor maar 20 dollar kregen zij toegang tot misschien wel een van de meest harde stapavonden uit hun leven.

 

@slushiimusic x @flosstradamus (slushtradamus) x @thuglimusic x @keysnkrates more surprises...hot up in the 6ix!

Een video die is geplaatst door THE HOXTON (@the_hoxton) op

 

Next up...@thechainsmokers x @thuglimusic x @shaunfrank HOTTEST AP in the 6ix

Een video die is geplaatst door THE HOXTON (@the_hoxton) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws