Mr. Belt & Wezol steunen Serious Request

Ivo Mollemans | 21 december 2016
events

Het glazen huis met daarin de radiostudio van 3FM voor de komende tijd is weer opgebouwd en dat betekend dat Serious Request weer van start is gegaan! Dit jaar staat de studio in Breda en dat heeft al veel publiek weten te trekken. Tal van dj’s, artiesten en andere bekende personen worden uitgenodigd om zo tot de hoogst mogelijke opbrengsten te komen.

Serious Request

Het concept is inmiddels al door een hoop andere partijen overgenomen en er zijn landelijk veel glazen huizen te vinden die een lokaal doel steunen. Ook zijn er veel artiesten die zich inzetten voor Serious Request met bijvoorbeeld een eigen evenement waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan de actie van 3FM. Eerder al werd er een hardstyle feest georganiseerd met een behoorlijk dikke line-up en ook artiesten uit de house scene blijven niet achter.

LEES OOK: David Guetta geeft show voor het goede doel

Mr. Belt & Wezol’s Music Club

De heren Mr. Belt & Wezol zijn twee jaar geleden hun eigen concept begonnen en wisten daarmee al verschillende shows te geven. De zogeheten ‘Music Club’ doet het erg goed en ze hebben inmiddels al verschillende events gehost waarbij de line-up bestaat uit een aantal goede artiesten uit de house scene. Ook op 22 december zal er een editie van Mr. Belt & Wezol’s Music Club plaatsvinden en deze keer in de Graanbeurs in Breda. Hierbij zullen zij gesteund worden door onder andere Sam Feldt, Pep & Rash, Joe Stone, Zonderling en Mike Williams. Het belooft dus een goed avond te worden in Breda en zorg dat je erbij bent, want niet alleen kun je een aantal van de beste house artiesten van het moment checken, je steunt tegelijkertijd ook nog eens het goede doel! Mr. Belt & Wezol kijken in elk geval uit naar de 22e:

"We wisten voorheen nog niet dat een longontsteking zo'n groot probleem was op de wereld. Er gaan jaarlijks meer dan 900.000 mensen dood aan een longontsteking. Dat is toch bizar? Als wij dan samen met onze dj-collega's geld op kunnen halen voor deze mensen dan doen we dat graag!"

"Op 22 december gaan wij daarom samen met onder andere Sam Feldt, Mike Williams, Pep & Rash en natuurlijk wij, Mr. Belt & Wezol het dak eraf feesten in de Graanbeurs in Breda. Feesten voor het goede doel! Dat klinkt goed toch? Toegang tot het event kost slechts 10 euro en we gaan door tot in de late uurtjes!"

Natuurlijk moet er naast alle gigs ook nog geproduceerd worden en dat weet het duo goed te combineren. Op 23 december komt hun nieuwste nummer genaamd ‘Boogie Wonderland’ uit en dit is een remake van de gelijknamige track van de groep ‘Earth, Wind & Fire’. De teaser is een tijdje terug al geüpload en zeker het kijken waard.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws