Ultra Music Festival Miami officieel uitverkocht 

Mark Hofman | 26 januari 2017
events

Ultra Music Festival Miami staat bekend als één van de grootste festivals ter wereld. De grootste dj's uit de scene testen hier elk jaar hun nieuwe tracks voor de komende maanden en ook dit jaar zal het feest groots zijn. Mocht je plannen hebben om naar de show toe te gaan dan hopen we dat je al tickets hebt, want de General Admission kaarten zijn officieel helemaal uitverkocht. 

UMF Miami 2017 volledig uitverkocht 

De grootste dj's over heel de wereld zijn ieder jaar te vinden op de Miami Music Week en daarmee ook op Ultra Music Festival Miami. Op het festival proberen de meeste artiesten hun nieuwe releases voor de komende maanden uit en ook dit jaar gaat dat het geval zijn. Het succes en de populariteit van het festival is groots en dat is met de kaartverkoop ook te zien. Alle General Admission kaarten zijn officieel uitverkocht. 

Nu hoeven mensen die naar Miami gaan zich geen zorgen te maken dat ze zich gaan vervelen tussen 21 maart en 26 maart. Er zijn genoeg mogelijkheden met labels die hun eigen feestjes geven, clubs die los gaan en veel meer. Voor de mensen die thuiszitten is er een livestream die niet alleen UMF uitzend, maar ook met backstage footage en interviews komt. 

Genoeg te doen dus tijdens de Miami Music Week 2017, maar UMF is helaas geen optie meer. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws