Pinkpop maakt 43 nieuwe namen bekend

Pieter Hiemstra | 9 maart 2017
events

Pinkpopbaas Jan Smeets in RTL Late Night over de gekozen headliners

De bijna complete line-up van Pinkpop is woensdag bekend gemaakt tijdens de Pinkpoppresentatie in Paradiso. Maar liefst 43 namen werden aan de programmering toegevoegd. Onder meer Imagine Dragons, Kensington en Broederliefde staan op de artiestenlijst.

Zeven ontbrekende namen

Op dit moment staan er van de 56 acts, 49 artiesten gepland. De zeven ontbrekende namen die in het Pinkpopweekend langskomen komen zo snel mogelijk naar buiten. Op zaterdag is Justin Bieber de hoofdact, voor zondag is dat Greenday. Op de laatste dag is Kings of Leon de headliner.

De kaartverkoop voor de 48ste editie van Pinkpop begint zaterdag 11 maart 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster, de Primera winkels en de bekende Limburgse verkoopadressen. De officiële prijs voor een weekendkaart (3 dagen incl. camping) is € 195,- en voor een dagkaart € 95,-, beide inclusief € 5,- servicekosten.

Pinkpop duurt van 3 tot en met 5 juni en vindt plaats op evenemententerrein Megaland in de gemeente Landgraaf. Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. De line-up is te vinden op de website van Pinkpop.

Lees ook: 'Volle poepluiers gecombineerd met stokoude elektronica'
Lees ook: 'The Chainsmokers breken record meeste YouTube-views in 24 uur'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws