Weekend hotspots: De 5 feesten waar je bij moet zijn dit weekend [week 41]

Partyscene Redactie | 12 oktober 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5 feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

BangFace Amsterdam

Waar: Melkweg, Amsterdam

Wanneer: vrijdag 13 oktober, 23:00-07:00

Aanstaande vrijdag kun je ouderwets raven in Amsterdam, want de Melkweg nodigt oude underground namen als Luke Vibert, Altern-8 en Ceephax Acid Crew uit voor een keiharde acid-nacht. Fans van jungle en breakcore kunnen  tegelijkertijd terecht bij The Teknoist en Ruby My Dear. Check het event hier.

1988 with Nina Kraviz

Waar: Kompass, Gent

Wanneer: zaterdag 14 oktober, 23:00-07:00

Nina Kraviz komt langs in Gent om haar eigen label трип te presenteren. Dat belooft een lekker ondergronds technofeest te worden. Check het event hier.

Indicator

Waar: Martiniplaza, Groningen

Wanneer: zaterdag 14 oktober, 22:00-08:00

We snappen niet helemaal waar de naam 'Indicator' op slaat (wat geven ze precies aan?) maar de line-up van dit raw hardstyle-festival liegt er niet om. Onder meer Warface, B-Front, Psyko Punkz en Frequencerz staan op het programma. Check het event hier.

Urban Royale

Waar: Beursgebouw, Eindhoven

Wanneer: zaterdag 14 oktober, 21:00-06:00

Voor goede hiphop moet je dit weekend in Eindhoven zijn, waar Urban Royale zowat alle relevante Nederlandse hiphop op het podium zet. Topacts als Broederliefde, Ali B, Lil' Kleine, Ronnie Flex en Kalibwoy op het podium zet. Check het event hier.

Vroeger was alles beter

Waar: Maaspoort, 's Hertogenbosch

Wanneer: zaterdag 14 oktober, 14:00-01:00

Wat dacht je van een tof Hardstylefestival op de zaterdagmiddag? In 's Hertogenbosch staan hardstyle-toppers als Noisecontrollerz en B-Front achter de decks. Check het event hier.

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws