Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 46]

Mark IJsendoorn | 15 november 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Qlimax

Waar: Gelredome, Arnhem

Wanneer: zaterdag 18 november, 21:00-07:00

Wie dit weekend naar Arnhem afreist om een van de oudste en tofste hardstylefeesten in Nederland mee te maken, die weet dat al maanden. Want dit feest is natuurlijk al lang uitverkocht. De gelukkigen die een ticket hebben bemachtigd kunnen deze zaterdag losgaan op Frequencerz, Wildstylez, Noisecontrollers, TNT en meer. Check het event hier.

KNTXT

Waar: Kompass, Gent

Wanneer: vrijdag 17 november, 23:00-07:00

Deze technonacht wordt gehost door dj-dame Charlotte de Witte, en naast een paar vriendinnen (Ogenn en Trixy) heeft ze ook Dave Clark zover gekregen om een flinke set te draaien. Bovendien zijn er naast de hoofdzaal enkele kleine areas om je te vermaken. Technofans moeten dus naar Gent dit weekend. Check het event hier.

25 years Bonzai

Waar: Waagnatie, Antwerpen

Wanneer: zaterdag 18 november, 21:00-06:00

Het Belgische label Bonzai Records stond aan de basis van Belgische en Nederlandse trance en hardcore. Het label wordt dit jaar 25 en dat wordt gevierd met een groot feest in Antwerpen. Check het event hier.

Nightmare

Waar: Silverdome, Zoetermeer

Wanneer: zaterdag 18 november, 22:00-07:00

Als je graag naar Qlimax had gewild maar geen ticket meer kon krijgen, dan is dit feest misschien een schrale troost. Maar op zichzelf is het een behoorlijk vet horrorfeestje met een flinke line-up, met onder meer N-Vitral, Darkraver, Ophidian, Neophyte en Paul Elstak. Check het event hier.

Barong Family label night

Waar: 013, Tilburg

Wanneer: zaterdag 18 november, 23:00-04:00

Barong Family is een van de hipste labels van het moment dat garant staat voor een heet feestje in Tilburg dit weekend. De oprichters, de gasten van Yellow Claw, staan vooralsnog niet op de line-up, om ruimte te geven aan de talenten van het label als Moksi en Cesqeaux. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws