Joseph Capriati draait 25 uur lang onafgebroken in Miami

Ivo Mollemans | 21 november 2017
events

De meeste dj-sets van tegenwoordig duren niet langer dan een uur en een set van 3 uur wordt dan ook al als heel erg speciaal gezien. Toch zijn er in de techno scene nog regelmatig sets die de hele avond duren en daarmee de 5 á 6 uur wel halen. Joseph Capriati tilt het echter naar een hoger niveau, want hij wist 25 uur en 30 minuten lang onafgebroken te draaien in de Heart nightclub in Miami.

25 uur lang draaien voor Joseph Capriati

Dat de set van Capriati zo lang zou duren stond niet in de planning, maar het gebeurde gewoon spontaan. Het moet dus wel een erg goed feestje zijn geweest en ook de organisatie van de club heeft ongetwijfeld flink hun best gedaan om het feest gaande te houden. Vindt namelijk maar eens barpersoneel dat zolang wil werken.

LEES OOK: Tip voor oud en nieuw? 60 uur lang feest in Berghain!

Toen de set al 17 uur bezig was besloot de club om iedereen gratis naar binnen te laten gaan die langs wilde komen. Het eindsignaal van de set werd pas gegeven nadat Capriati 25 uur en 30 minuten achter de decks had gedaan. De kans is zeer klein dat dit nog eens gaat gebeuren, zo zegt Capriati, want een set met een lengte als deze plan je gewoon niet vooraf.

 

Joseph Capriati is on his 17th hour and still going! Join us for free now

Een bericht gedeeld door Heart Nightclub (@heartnightclub) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws