Weekend hotspots: de top 5 feesten van komend weekend [week 49]

Partyscene Redactie | 6 december 2017
events

Elk weekend puilt de agenda uit van de party's. Wij selecteren de top 5-feesten waar komend weekend sowieso het dak eraf gaat.

Grotesque Indoor

Waar: Maassilo, Rotterdam
Wanneer: zaterdag 9 december, 21:00-06:30

Het unieke Indoor Festival van Grotesque staat dit jaar helemaal in het teken van het kleurrijke Mardi Gras uit New Orleans. Het contrast met de normaal grijsgrauwe Maassilo zal ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. En met sets van onder meer 2nd Phase en Marko V belooft het een kwaliteitsfeest te worden. Check het event hier.

Essential Indoor

Waar: Mecc, Maastricht
Wanneer: zaterdag 9 december, 21:00-05:00

Urban en hardstyle zijn ongetwijfeld twee van de meest populaire muziekgenres op het moment, en op tal van feestjes gaan freestyle en urban goed samen. Maar wij hebben nog maar weinig festivals gezien waarbij de essentiele artiesten van beide genres op deze manier bij elkaar werden gehaald. Op twee losse mainstages treden hiphopacts als Boef en Ronnie Flex en hardstyle-koningen als Wildstylez,Atmozfears en Warface op. Of daar veel tussen podia gewisseld gaat worden is de vraag, maar het zijn namen waar wij best voor naar Limburg willen afreizen. Check het event hier.

Het weekend

Waar: De School, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 9 december, 23:00-06:00

Als je de School niet kent, moet je nodig bijgeschoold worden. En dat kan, bijvoorbeeld tijdens dit studieweekend met essentiële namen uit de techno-underground, waaronder Ben UFO, Call Super en Objekt. Check het event hier.

Snakepit

Waar:Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer: zaterdag 9 december, 22:00-07:00

Hardcore-liefhebbers zullen zich zaterdag massaal gaan verzamelen in Eindhoven voor Snakepit. Dit jonge indoorfestival heeft namelijk een dikke line-up met namen als Partyraiser, Akira, Dr. Peacock, Andy the Core, Angernoizer en nog veel meer. Check het event hier.

Sraf_Werk

Waar: Klokgebouw, Eindhoven
Wanneer: vrijdag 8 december, 22:00-07:00

Dit weekend kun je wat house-bijles nemen bij dit STRAF_WERK feest in Eindhoven. Het populaire concept weet steevast top-dj’s te boeken en dat is ook dit keer weer te merken. Komende vrijdag kun je genieten van sets van Nuno Dos Santos, Benny Rodrigues en Seth Troxler. Check het event hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws