Unspoken We belooft zwarte gaten, kruisbesmettingen en wrijvende lichamen

Geert van der Klugt | 2 mei 2018
events

Kruisbesmette, zwarte gaten op Unspoken We

Oh oh oh. Elektronische muziek gaat wederom een stapje te ver. 26 mei vindt het eerste muzikale event-in-reeks van Unspoken We plaats. Op de Warmoesstraat 139 te Amsterdam mogen we die dag om 20:00 genieten van aan avondje 'analogue computational'. Ofwel elektronische muziek. Lijkt wel Berlijn.

Unspoken we amsterdam

We zouden jullie enorm graag laten weten wat er precies te verwachten valt, maar kunnen het niet. Weten het niet.

Onze levens ontvouwen zich, op het moment dat we tegen elkaar aan duwen, aan elkaar trekken en tegen elkaar aanwrijven, als we op dingen steunen en op concepten en biologische materie kauwen. Unspoken We erkent dat besmetting een onvermijdelijk onderdeel is van alle menselijke en materiële relaties en neemt de herkomst van dit woord als beginpunt en grondconcept: aanraken, vervuilen, omgaan met, schenden of nabij zijn. Daarmee tast de tentoonstelling de performatieve aard van samenwerking af en onderzoekt de onmogelijkheid om puur te blijven of de invloed van anderen en de omgeving te weerstaan.

LEES OOK: Ross (32) brak zijn piemel terwijl hij doggy style vriendin consumeerde

Oke. Avondje gonggalmen, denken we. Of een flinke orgie. 'Reflecteren op de condities van synergie door pogingen tot voorafgaande eenwording op te heffen', luidt de aankondiging. De aanlopende weken gaan we zeker reflecteren. Reflecteren op whatever the fuck ons te wachten staat. We zien je op Unspoken We!


'Analogue computational'. Zoiets misschien?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws