Black Hole Recordings presents Voyage

Partyscene Redactie | 13 oktober 2019
events

Op 19 oktober 2019, tijdens het Amsterdam Dance Event, organiseert Black Hole Recordings “Voyage”, een muzikale reis headlined door niemand minder dan Cosmic Gate met support van Richard Durand, Sied van Riel en ReOrder. Deze onvergetelijke trance bootreis over de Amsterdamse Amstel en het IJ wil je niet missen! Tickets zijn HIER verkrijgbaar.

Black Hole Recordings

Wanneer je Black Hole Recordings zegt, zeg je trance. Al vanaf de geboorte van het label, nu ruim 20 jaar geleden, organiseren zij feesten over de hele wereld. Van de beroemde Magik and Wildlife parties in Amsterdam tot de In Search Of Sunrise events, the Black Hole Stars wereldtour en nog vele andere grote feesten.

Nu sinds een aantal maanden de in-house Agency and Events afdeling weer back in business is, is Black Hole Recordings klaar om de wereld wederom te veroveren met de beste trance evenementen. Na een succesvolle avond met Pulse in Poppodium 013 in Tilburg afgelopen maart, kwam al gauw het idee voor een ADE event om de hoek kijken en Voyage, de boatparty, was geboren.

Headliner Cosmic Gate

Wanneer je een trance feest geeft, is er natuurlijk maar één DJ duo dat absoluut niet mag ontbreken op de line-up en dat is Cosmic Gate. De Grammy genomineerde Claus en Bossie staan al ruim 20 jaar aan de top van de elektronische dance scene, treden over de hele wereld op en scoren nog altijd hit-na-hit. De recente release van hun 20 Years [Forward Ever Backward Never] album is extra reden voor een feestje!

Voor de rest van de sterke line-up heeft Black Hole een mooie selectie gemaakt van een aantal prominente artiesten van het label. Te beginnen met Richard Durand die afgelopen jaar nog de A State Of Trance Tune of the Year scoorde met The Air I Breathe, zijn collab met Christina Novelli en kon genieten van het succes van zijn gelijknamige album.

Sied van Riel is natuurlijk ook geen onbekende onder de trance fans! Met releases op alle grote labels, optredens op trance feesten over de hele wereld en zelfs zijn eigen Rielism label zit Sied geen moment stil.

Next up is ReOrder, aan wiens succes als DJ en producer geen einde lijkt te komen. Zijn #IAMREADY album werd uitermate goed ontvangen door zowel fans als collega’s, zijn tracks zijn regelmatig te vinden in de charts en zijn sets zitten altijd vol liefde en energie.

Kortom, als echte trance fan moet je hier eigenlijk wel bij zijn! De 19de oktober vertrekken we om 23:00 uur van de De Ruyterkade in Amsterdam voor een muzikale boottocht over de Amstel en het IJ. Om 04:00 zullen we je weer veilig afzetten. Let op, boarding begint om 22:00, dus zorg ervoor dat je niet te laat bent voor vertrek. Houd er ook rekening mee dat de boot in de tussentijd nergens meer aan zal meren. 

Tickets

De kaarten voor het evenement lopen hard, inmiddels is alleen nog de final tier beschikbaar, dus wacht niet te lang met het kopen van je tickets.

In het kort

  • Black Hole presents “Voyage”:
  • Datum & Tijd: Zaterdag 19 oktober, 22.00 uur - 04.00 uur (boarding 22.00 uur - 23:00 uur)
  • Locatie: Docks 1 boot, De Ruyterkade 14, Amsterdam (achter Amsterdam Centraal Station)
  • Line-up: Cosmic Gate, Richard Durand, Sied van Riel and ReOrder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws