Grote artiesten op Den Haag Outdoor in het Zuiderpark

Partyscene Redactie | 13 juni 2022
events

Op zaterdag 18 juni is het eindelijk weer tijd voor het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” in het schitterende Zuiderpark.

Met de Festivalzomer in aantocht begint iedereen ervan doordrongen te raken dat er eindelijk weer gedanst mag worden. Op Den Haag Outdoor kunnen Festivalliefhebbers dit jaar hun hart ophalen. De organisatie heeft dik uitgepakt met haar line-up.

Vorig jaar al maakte de organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals, bekend dat de wereldberoemde Dj Chuckie zijn opwachting zou maken op ALLE 5 stages van Den Haag Outdoor. Dat gaat nu dan daadwerkelijk toch echt gebeuren. Dit muzikale genie met een absoluut gehoor, past zich moeiteloos aan alle verschillende muziekstijlen aan en prijkt dus maar liefst 5 keer op de line-up van het Haagse Festival.

Als we de area’s doornemen zie je al snel dat er overal flink wordt uitgepakt.

In de Techno Area heeft de organisatie ROD weten te strikken. ROD is het alter ego van de, al decennia lang, mega populaire Benny Rodrigues. ROD mag zich één van de beste Nederlandse Techno artiesten noemen. Verder wachten in de grote Techno Tent optredens van onder andere Egbert (Live), Secret Cinema en de Haagse Techno held Remy.

Op de Urban/ House Stage is het een samenscholing van enkele van de meest populaire artiesten van dit moment. Naast uiteraard Chuckie, maakt hier Bilal Wahib, bekend als Mo de Show uit Mokro Mafia zijn opwachting. Hij scoorde een Megahit met “Tigers”, maar ook met “501” dat hij uitbracht samen met Ronnie Flex, en natuurlijk. Naast Bilal Wahib, beklimmen ook onder meer Poke, Yung Felix, Bokoesam en Dyna het podium. Het is inmiddels geen verrassing meer dat publiekslieveling en ras-Hagenees “Outsiders” traditiegetrouw de afsluitende act is op deze Stage.

Op de Deep/ Techhouse stage staan ROOG, Michel de Heij, Wouter S en Funkerman geprogrammeerd. Verrassend hier is het optreden van import Hagenees Willie Wartaal. Willie Wartaal verwierf Nationale bekendheid met De Jeugd van Tegenwoordig, waar hij nog steeds mee optreedt. Met de Opposites en Dio was hij verantwoordelijk voor de Monsterhit “Dom, Lomp en Famous”. Daarnaast heeft deze rapper, acteur en televisiepresentator, dus ook nog een carrière als DJ.

Ook is dit jaar de ASTA Classics Stage weer onderdeel van Den Haag Outdoor. The Darkraver, een immens populaire Haagse DJ die sinds het begin van de jaren ’90 nog nooit een weekend vrij geweest is, neemt ons mee terug naar die jaren met een Classics optreden. Hij wordt vergezeld op de line up van deze area door niemand minder dan Erick E, Franky Jones, Stanton en natuurlijk Mark van Dale & Peter van Leeuwen (ook bekend als Coen Bom, voormalig eigenaar van de legendarische discotheek ASTA aan het Spui.

Tenslotte is er een podium waar alles kan en alles mag: ”Het Grote Foute Feest”.

Hier steelt onder andere Frans Duijts de show. Frans Duijts, die zijn carrière begon als imitator van André Hazes, brak definitief door met het nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereld van het Nederlandse lied. De hit “Frans Duits” die hij onlangs had met Donnie, wordt door iedereen meegezongen. Ook te zien op deze stage zijn Barend & Van Breukelen (Radio 538), De Kraaien, Otto Wunderbar, Haagse volkszanger Janah Louard en DJ Rob van Dijck.

Dit zijn slechts enkele namen die ervoor gaan zorgen dat de zomer begint op 18 juni dit jaar!

Den Haag Outdoor staat bekend om zijn unieke sfeer. Het is een Festival voor iedereen. Het enige waar geen ruimte voor is op Den Haag Outdoor is voor de hokjesgeest. Het draait enkel en alleen om muziek, dansen, feest en gezelligheid. Dat is overal in terug te zien en te voelen. 5 podia met de meest uiteenlopende muziek, unieke en sfeervolle aankleding, een zeer breed aanbod aan foodtrucks, diverse attracties, meer dan voldoende plekken om te chillen.

Info:

  • Den Haag Outdoor
  • Zuiderpark Den Haag
  • 18 juni 2022
  • 12.00 - 23.00 uur

Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.denhaagoutdoor.nlhttp://www.denhaagoutdoor.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws