THRUSTMASTER continueert haar samenwerking met Ferrari Esports als officiële technische partner

Partyscene Redactie | 29 maart 2021
gaming

Na een succesvol eerste jaar gaat Thrustmaster ook in 2021 Ferrari ondersteunen in Esports in het tweede seizoen van de Ferrari Esports Series-competitie.

Een samenwerking voor de lange termijn

Thrustmaster is al lange tijd een vertrouwde partner van Ferrari bij het ontwikkelen van replica racesim-producten. Het is dan ook logisch dat Thrustmaster na een eerste seizoen wederom een officiële technische partner van Ferrari is in de Esports-sector. De Esports-projecten van beide bedrijven zijn uiterst veelbelovend. Deze projecten gaan de expertise in de top Esports-competitie vergroten en de nieuwe synergie realiseren die nodig is om alle doelstellingen te bereiken. Zoals Eric Mindjimba, e-Sport International Team Manager van Thrustmaster het verwoordt "Onze samenwerking in de Ferrari Esports Series 2021 is niet alleen een logische en vanzelfsprekende voortzetting van alles dat we reeds samen hebben bereikt, maar is ook gebaseerd op een gedeelde visie op de toekomst van Esports."

Stijgend momentum

Een eerste seizoen is altijd anders omdat er nog vergelijkingen mogelijk zijn. En het wordt helemaal bijzonder als er wereldwijd een pandemie rondwaart en de hele kalender in de war schopt. 2021 gaat een belangrijke mijlpaal worden voor de Ferrari Esports Series en daarom voor Thrustmaster. Het raceseizoen gaat langer worden en zeer competitief omdat de eerste editie de interesse van de beste simracers heeft vergroot en kon rekenen op behoorlijke aandacht van de media. De uitdagingen, die naar iedereen verwacht nog veeleisender zullen zijn, komen perfect overeen met de verwachtingen van Thrustmaster dat de Esports haar strategie gaat verfijnen.

Blijf met meer updates de verschillende fases van de Ferrari Esports Series met Thrustmaster volgen totdat de kampioen in december 2021 wordt gekroond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws