Reason 7 aangekondigd

Peter Güldenpfennig | 15 maart 2013
gear


Ableton 9 is nog maar net uitgebracht of concurrent Propellerhead kondigt de nieuwe versie aan van hun nieuwe audio softwarepakket, Reason 7.

Hoewel Reason altijd al een lekkere interface had door hardware visueel te emuleren op het scherm, miste er toch altijd wat functies. Zo heeft Propellerhead in de nieuwe versie van Reason midi out-ondersteuning toegevoegd, wat het makkelijker zou moeten maken externe apparatuur naar Reason te routen. Je kunt je apparatuur nu volledig aansturen met Reasons interne sequencer, wat Reason het ideale werkstation zou moeten maken binnen elke studio.

Ook maakt Reason 7 het opnemen van audiotakes en samples makkelijk, aangezien je nu in een enkele take audio op maat kan maken en kan converteren om te gebruiken en te verwerken in de diverse samplers die Reason rijk is.

Verder kunnen tracks gegroepeerd worden met kleuren en labels wat je overzicht biedt in de wirwar van instrumenten en samples waaruit je tracks kunnen bestaan.

Voor een mooie introductie van Reason 7, zie onderstaand filmpje en check de website van Propellerhead. Propellerhead is overigens op zoek naar testers, dus mocht je daar interesse in hebben, klik dan hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws