iTeufel Air Blue laat je draadloos muziek luisteren vanaf vrijwel ieder apparaat

Jonas van der Meiren | 10 januari 2014
gear


Als je thuis muziek draait, dan komt dat vaak allang niet meer alleen vanaf een cd'tje. Dat snappen de Duitsers van Teufel ook. Hun nieuwste speaker iTeufel Air Blue laat je audio streamen via Spotify Connect, Apple Airplay of Bluetooth.

 Met de Spotify Connect-functie kun je muziek rechtstreeks vanaf je tablet of smartphone naar de speaker sturen, via de Spotify-app. In het geval van de smartphone maakt het daarbij niet uit of je op dat moment iemand belt. Overigens hoef je voor de bediening niet per se continu naar je mobiele apparaat te grijpen, ook via knoppen op de speaker kun je Spotify bedienen.

Bluetooth is ook een welkome toevoeging, daardoor maakt het vrijwel niet uit waar je muziek vandaan komt. Zolang je audiobron ook over bluetooth beschikt, zit het wel snor. Heb je een Macbook (Pro), dan kun je gebruikmaken van de Airplay-functie, zodat je al je muziek vanuit iTunes draadloos kunt afspelen.

Hamvraag is natuurlijk: komt er een beetje een fatsoenlijke bas uit het apparaat? We hebben dat nog niet zelf kunnen beoordelen, maar volgens Teufel heb je dankzij een ingebouwde subwoofer genoeg power voor een vette beat en kun je de speaker dus ook rustig voor een feestje gebruiken.

De iTeufel Air Blue is per direct verkrijgbaar in de Teufel webshop, voor 499 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws