Review: Firebeatz & KSHMR ft. Luciana - 'No Heroes'

Eveline Meijer | 25 augustus 2014
gear


Tim Smulders en Jurre van Doeselaar, beter bekend als Firebeatz, maken sinds 2008 hele vette houseplaten. 'Dear New York' en 'Helicopter' hielden onze voeten al van de vloer en nu kunnen we losgaan op de nieuwe plaat 'No Heroes', die het duo in samenwerking met KSHMR maakten.

Perfecte balans

Ook al begint de plaat minimalistisch, hij komt wel meteen binnen geramd. Vanaf seconde één voel je het al in je benen, stil blijven staan kan niet. Na twintig seconden doe je dat dan ook niet meer. De producers laten de track knallen en Luciana brengt de plaat naar zijn hoogtepunt met haar fijne stem. Firebeatz en KSHMR hebben de zangeres dan ook goed de ruimte gegeven voor haar kunsten. De muziek gaat soms even terug naar relaxed, een korte adempauze, waarin Luciana haar talenten laat zien. Dit geeft een perfecte balans tussen keihard losgaan en ademhalen.

Luciana & KSHMR

De Italiaanse en Britse zangeres Luciana werkt graag samen met mensen als Firebeatz: ze voelt zich helemaal thuis binnen de house, dance en r&b. Platen als 'I’m Still Hot' zijn ons dan ook niet onbekend. KSHMR kennen we van 'Megalodon', maar wie deze man of vrouw precies is, dat weet niemand. Firebeatz dus wel en gelukkig maar, want  'No Heroes' is vet!

'No Heroes' is te downloaden op Beatport en te beluisteren op Soundcloud!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws